Nieuws Kempen Elegantis wordt tweede dochteronderneming van Bouwgroep L. Heylen

Elegantis wordt tweede dochteronderneming van Bouwgroep L. Heylen

Elegantis wordt tweede dochteronderneming van Bouwgroep L. Heylen

OLEN – Bouwgroep L. Heylen stelt tegen het komende bouwverlof een nieuwe onderneming voor. Met Elegantis wil de bouwgroep totaalprojecten voor particulieren realiseren.

Bouwgroep L. Heylen werd opgericht in 1951 en telt ongeveer 35 werknemers, waarvan er 12 actief zijn in het hoofdkantoor in Olen. “We zijn een algemene aannemer, onder meer actief in appartementsbouw, op chemische sites en in openbare aanbestedingen”, legt commercieel manager Niels Van Kerckhoven uit. “In 2010 werd het dochterbedrijf Magnus Villas opgericht. Dat is gespecialiseerd in exclusieve villabouw.”

Tien jaar later is L. Heylen klaar voor een derde firma. “Met Elegantis bieden we moderne nieuwbouw aan. Zoals steeds realiseren we met onze bouwonderneming totaalprojecten, met de sleutel op de deur. Daarvoor werken we samen met verscheidene architecten. Zij tekenen de plannen aan de hand van de wensen van de klant. Het voordeel is dat klanten één aanspreekpunt hebben en zo maximaal ontzorgd worden. Bovendien werken we volgens de wet Breyne, waardoor de koper beter beschermd wordt.”

Bouwgroep L. Heylen heeft op dit moment ook twee openstaande vacatures, voor een bekister en een projectleider. Elegantis wordt gelanceerd tegen het bouwverlof.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer