Nieuws Kempen Elektromic (Geel) neemt collega in Limburg over

Elektromic (Geel) neemt collega in Limburg over

Elektromic (Geel) neemt collega in Limburg over

GEEL/BERINGEN – Na Elektrozaak Helsen in Herentals, ZEB Computing in Grobbendonk en Elektro Willoqué in Lier, realiseert Koen Michiels van Electromic in Geel een nieuwe overname. Elektro Cox uit Beringen wordt aan de groep toegevoegd. De twee Limburgse zaakvoerders maken mee de overstap.

Een half jaar geleden kreeg Elektro Cox in Beringen af te rekenen met een brand. De schade was dermate groot dat een onmiddellijke doorstart niet mogelijk was. Toch wilden de zaakvoerders Herman en Johan Cox hun klanten niet in de steek laten. Ze zochten een oplossing voor de continuïteit van hun zaak binnen het netwerk van Selexion-dealers en kwamen zo uit bij Elektromic uit Geel. Vrij vlug werd een akkoord bereikt over de overname van het handelsfonds.

De activiteiten verhuizen naar de vestiging in Geel, maar de service bij de klanten ter plaatse, wordt wel verdergezet door Herman en Johan Cox, die in dienst gaan bij Elektromic.

“Op die manier halen wij een pak extra ervaring in huis”, zegt Koen Michiels, die in 2008 de bedrijfsleiding overnam van zijn vader Jos Michiels. Die was in 1968 met het bedrijf gestart. In totaal stelt Electromic nu meer dan 60 mensen te werk.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.