Nieuws Kempen Elf ondernemingen over de kop

Elf ondernemingen over de kop

Elf ondernemingen over de kop

TURNHOUT – De ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout, heeft zopas elf nieuwe faillissementen uitgesproken. Zo werd aan de Emiel Becquartlaan in Mol het afval recyclagebedrijf T-Rec failliet verklaard. Dat gebeurde na het neerleggen van de boeken.

Ook de bestuurder Winnie Versmissen is failliet op bekentenis. Noël Devos en Bram Vangeel zijn de curatoren. Eveneens in Mol is op de Rozenberg de bv Mel 40 failliet op bekentenis. Het gaat om een eetgelegenheid. De curator is Christophe Geukens.

Romeo Groenefelt, Kerkstraat in Ravels, repareerde smartphones en tablets. De boeken werden neergelegd, de curator is Mark Bruurs. De cv Nosh&Tonic, Baron Frans du Fourstraat in Turnhout, baatte een eetgelegenheid uit. De curatoren zijn Rudi Van Gompel en Tom Robeyns.

De bv Ali Amini, Wampenberg in Arendonk, tekende voor het wassen en poetsen van motorvoertuigen. De boeken werden neergelegd. De curator is Mark Bruurs.

Aan Vroente in Rijkevorsel is de schrijnwerkerij bv Quick Mounting Doors failliet op bekentenis. Wim Nysmans treedt op als curator. De bv Liebo Vastgoed bv, Rubensstraat in Turnhout was gespecialiseerd in het reinigen van gebouwen. De onderneming werd gedagvaard. De curator is Ben De Groof. Dezelfde curator behandelt het faillissement van de bv Iha & Co een detailhandel in groenten en fruit met vestigingsadres op de Merodelei in Turnhout.

De bv Abr & Co, Borselhoeve in Minderhout (Hoogstraten) was actief in de gezins- en bejaardenzorg. De boeken werd neergelegd. De curator is Mark Bruurs. Ten slotte trok ook Robin De Clerck uit de Turnhoutsebaan in Kasterlee en bestuurder van de bv R&G Invest zelf de stekker uit het contact. De curator in deze zaak is Gert Hermans.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.