Nieuws Kempen Energieconcepten investeert in nieuwbouw

Energieconcepten investeert in nieuwbouw

Energieconcepten investeert in nieuwbouw

energieconceptenEnergieconcepten uit Arendonk start tegen de zomer met de bouw van een nieuwe vestiging op het industrieterrein Hoge Mouw in Arendonk. Het bedrijf zal er het magazijn en de werkplaats onderbrengen en in een later stadium ook de showroom, die nu in het centrum van de gemeente is gevestigd. De hal wordt 2000 vierkante meter groot. Energieconcepten is actief in de duurzame energie.

“We willen vanuit één centrale ruimte werken”, zeggen zaakvoerder Manu Leys en Tom Teunkens. “Nu zitten we op twee locaties met een winkel aan de Espendonk en een magazijn op de Voorheide. Het werkt bijvoorbeeld makkelijker wanneer je de mensen nog even ziet wanneer ze van de werf terugkomen. En we tekenen nog altijd voor groei.” 2014 was een goed jaar voor Energieconcepten met een omzet van 3,5 miljoen euro.

Roadshow
Binnenkort start het bedrijf ook met een roadshow langs een aantal Kempense gemeenten. Tijdens een reeks infoavonden in Geel, Mol, Lille en Herentals stellen medewerkers het productgamma voor – zonneboilers, pelletverwarming, warmtepompen, CV-haarden, enz. – en krijgen de bezoekers informatie over de vernieuwde regelgeving. “Het is de eerste keer sinds lang dat we nog zo’n infobijeenkomsten organiseren”, vertelt Manu Leys. “We willen hiermee onze actieradius vergroten.” Energieconcepten stelt 15 mensen te werk en profileert zich als dé partner voor duurzame energie.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer