Nieuws Kempen Entre Deux Côtes vervoegt Hendrickx Feesten bij BECAS

Entre Deux Côtes vervoegt Hendrickx Feesten bij BECAS

Entre Deux Côtes vervoegt Hendrickx Feesten bij BECAS

GEEL – BECAS, de Belgian Event Caterer Association, heeft de kandidatuur van Entre Deux Côtes uit Geel goedgekeurd. BECAS telt intussen 17 leden, waaronder ook Hendrickx Feesten uit Tielen.

BECAS werd twee jaar geleden opgericht met 14 leden en de bedoeling de krachten in de cateringsector te bundelen. Nu zijn er 3 nieuwe leden bij gekomen, waaronder Entre Deux Côtes. “Er zijn wel een aantal voorwaarden om lid te mogen worden”, vertelt Femke van Ginkel van de Geelse cateraar. “Zo moet je een eigen keuken hebben, ook op locatie werken en een bepaalde omzet draaien. BECAS is ook een kwaliteitslabel, we zijn dus heel blij dat onze kandidatuur aanvaard werd.”

Entre Deux Côtes plukt nu al de vruchten van het lidmaatschap. “We komen regelmatig samen om ervaringen, werkwijzes, inspiratie maar ook problemen en uitdagingen met elkaar te delen. Erg fijn voor een bedrijf als het onze, dat steeds op zoek gaat naar nieuwe trends en smaken.”

Hendrickx Feesten uit Tielen (Kasterlee) is sinds het prille begin lid van BECAS. “De Kempen zijn nu goed vertegenwoordigd”, vindt Femke. “Het heeft ook al geresulteerd in een concrete samenwerking. Vrijdag 14 februari verzorgen we samen de catering van een nocturne in de kapel van Merksplas.”

Entre Deux Côtes begon als traditionele cateraar in Geel, maar verzorgt vandaag de totaalbeleving van feesten en events. Het bedrijf baat ook de Kapelhoeve in Turnhout en Colonie 7 in Merksplas-Kolonie uit en heeft ongeveer 20 vaste krachten in dienst.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Mol
Mol

Cosy in de Corbiestraat

Vanaf begin mei tot en met eind oktober tovert het Molse gemeentebestuur de verkeersvrije Corbiestraat om tot Cosy Corbie. In… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.