Nieuws Kempen ETIB wint LON-award Kempen Zuid

ETIB wint LON-award Kempen Zuid

ETIB wint LON-award Kempen Zuid

ETIB OlenETIB uit Olen heeft dit jaar de LON-award Voka Kempen Zuid gewonnen. Het bestuur van het lokale ondernemersnetwerk van Voka Kempen maakte dit bekend tijdens het nieuwjaarsdiner in de De Vesten in Laakdal. ETIB dingt dankzij deze award in juni mee naar de Prijs Ondernemen 2015.

Voka Kempen Zuid is één van vijf Lokale Netwerken van Voka Kempen met bedrijven uit de regio Meerhout, Geel, Herselt, Hulshout, Laakdal, Olen en Westerlo. Het was voorzitter Edward Vleminckx die tijdens het jaarlijkse nieuwjaarsdiner de primeur aan de honderd aanwezige ondernemers en stakeholders uit de regio mocht meedelen. “Etib bouwde een sterke reputatie op als constructeur van waterdichte betonkelders”, zegt Vleminckx. “In de loop van de jaren werd de techniek van betonbouw ook toegepast op huizenbouw. In die mate dat de bouw van huizen en bedrijfsgebouwen nu het grootste deel van de activiteiten uitmaakt.”

Concrete House bouwt jaarlijks ongeveer 45 laag-energiewoningen en start elke werkweek een nieuw project op. ETIB-Concrete House stelt momenteel 45 mensen te werk en heeft projecten in grote delen van Vlaanderen.

Inspanningen
“We zijn aangenaam verrast door deze award”, zeggen gedelegeerd bestuurders Alex en Steven Van Olmen. “De voorbije jaren waren geen makkelijke jaren in de bouwsector. Toch hebben wij ons werk alleen maar zien toenemen en ook nu is ons orderboek goed gevuld. We zijn ervan overtuigd dat dit komt omdat we als firma altijd gezocht hebben naar vernieuwingen in de sector. Het doet echt deugd dat deze inspanningen blijkbaar ook opgevallen zijn bij onze collega-ondernemers. Deze award is een mooie beloning voor het harde werk en een pluim op de hoed van onze mensen.”

De LON-awards van Voka Kempen gaan naar ondernemingen die al jarenlang onafgebroken bijdragen aan de welvaart en het welzijn van onze regio.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer