Nieuws Kempen Evaluaties ‘on tour’ met camper

Evaluaties ‘on tour’ met camper

Evaluaties ‘on tour’ met camper

Met een camper kan je niet alleen reizen. Zo dacht Q Jobs, dat in januari traditioneel de Kempense klanten bezoekt voor een evaluatiegesprek. Dus huurden ze een mobilhome, en gingen op pad.

Januari is traditioneel de maand waarin bedrijven met hun leveranciers of klanten de samenwerking van het vorige jaar bespreken.

Corona-proof

Door de coronacrisis ging uitzendbedrijf Q Jobs creatief om met hun klantengesprekken. Hun klanten kregen de keuze om virtueel het evaluatiegesprek te doen, om bij te praten tijdens een wandeling in de buitenlucht. Of ze ontvingen hen in hun corona-proof mobilhome.

Dicar

“De mobilhome werd gehuurd bij één van de belangrijkste klanten van Q Jobs Geel, namelijk Dicar”, legt business development manager Nathalie Beyens uit. “Door onze jarenlange samenwerking sprong het  bedrijf graag mee op de kar en zorgde het ervoor dat we de mobilhome een hele week ter beschikking hadden.”

Nathalie reed vervolgens zelf naar de klanten. Samen met de preventieadviseur zorgde ze ervoor dat de mobilhome volledig gedesinfecteerd werd voor de klanten plaatsnamen. Tijdens het gesprek zorgde plexiglas en verluchting voor een veilig klimaat.

Real life

Dorien Toremans van Wilms Rolluiken en Zonwering kon het initiatief appreciëren. “Een real life gesprek is toch altijd aangenamer dan een gesprek via de telefoon of laptop. Q Jobs had aan alle veiligheidsmaatregelen gedacht.”

Q Jobs is een uitzend- en selectiekantoor met roots in Limburg, met intussen meer dan 30 kantoren in België, Nederland en Duitsland.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.