Nieuws Kempen “Event-beleving past zeker ook in een box.”

“Event-beleving past zeker ook in een box.”

“Event-beleving past zeker ook in een box.”

SPRDLUX Events uit Turnhout heeft ondanks de coronatijd niet stilgezeten. Het bedrijf van Sarah Beyens organiseert al 10 jaar personeelsfeesten, klantenevents en productvoorstellingen, maar ziet al een jaar lang dergelijke events in het water vallen. “Momenteel richten we ons op relatiegeschenken, waarmee we als het ware ‘belevingen in een doos’ aanbieden. Ik ontzorg mijn klanten volledig in de organisatie ervan, net zoals ik met fysieke events al deed.”

10 jaar geleden richtte Sarah Beyens haar bedrijf SPRDLUX Events op. “Dat staat voor Super-de-Luxe Events”, zegt ze. “Een goed event maakt emoties los en zorgt ervoor dat mensen erover gaan praten. Dan zit het goed. Bedrijven en organisaties zetten events voornamelijk in als marketingtool, dus het moet natuurlijk de juiste snaar raken.”

Carte Blanche

Ze werkt samen met vaste onderaannemers en freelancers om alles in goede banen te leiden. “Ik heb ook een kantoor met magazijn in Beerse. Maar meestal ga ik naar de klanten toe, want ook dat hoort bij de ontzorging.” Sarah werkte voor ze met haar bedrijf begon voor verschillende multinationals. Nu organiseert ze voor onder andere Thomas More en Stad Turnhout events op maat. “Voor sommige klanten werk ik al 10 jaar, en da’s leuk. Op den deur krijg je carte blanche en het vertrouwen.”

“Het speciaalste event in 10 jaar tijd? Dat moet in het Atomium geweest zijn. We gaven er een feest in Expo 58-stijl, met crooner en al. Of ook bovenop het MAS in Antwerpen. Dat is het leuke aan de job: je komt altijd op heel fijne locaties, soms ook al eens in het buitenland.”

Beleving in een doos

Het afgelopen jaar was moeilijk, maar Sarah bleef niet bij de pakken zitten. “Met cadeauboxen kunnen bedrijven hun klanten of personeel een fijne beleving geven, net als tijdens een event. We zorgen ervoor dat alles heel mooi is ingepakt, en als de klant het wenst kan het gepersonaliseerd worden. We zijn altijd heel dedicated in service. Ook over een box moet je creatief nadenken over je doelgroep en doelstellingen, net als bij een event. Je biedt als het ware een beleving in een doos.”

“Klanten zoeken een alternatief voor events, maar het logistieke schrikt hen vaak af. Het moet ingepakt en verstuurd worden. Bij SPRDLUX kunnen klanten op beide oren slapen: wij zorgen voor het inpakken, de verzending en zorgen ervoor dat alles netjes aankomt.”

 

 

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer