Nieuws Kempen Eventbedrijf stelt openluchtconcert uit

Eventbedrijf stelt openluchtconcert uit

Eventbedrijf stelt openluchtconcert uit

Er komt toch geen groot openluchtconcert van André Hazes op de Grote Markt in Herentals. Het Kempische eventbedrijf HQE van ondernemer Kristof Van Loy laat weten dat het optreden van 13 augustus wordt geannuleerd.  De huidige coronasituatie en de bijhorende maatregelen maken het voor de organisatie moeilijk om het concert op een vlotte en veilige manier te organiseren.

 

 

Het concert van André Hazes in Herentals gaat toch niet door. Woensdag heeft de organisatie de verkoop van tickets stopgezet. Organisator Kristof Van Loy nam de beslissing na een overleg met het stadsbestuur. “Met het pijn in het hart en na lang wikken en wegen hebben we besloten het concert te verplaatsen naar een latere datum”, deelt de organisator mee in Het Nieuwsblad. “De reden is vooral een combinatie van strenge voorzorgsmaatregelen om alles in deze tijden van de pandemie veilig te laten verlopen, en van het feit dat nog heel wat mensen zich nog steeds niet veilig voelen in grote groepen.”

Het concert wordt uitgesteld naar volgend jaar. De organisatie bekijkt nog met Stad Herentals wanneer het wel kan. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer