Nieuws Kempen Eventcenter Wimec investeert in uitbreiding

Eventcenter Wimec investeert in uitbreiding

Eventcenter Wimec investeert in uitbreiding

TURNHOUT – Sinds vorig jaar huisvest het voormalige kunstforum van Würth in Turnhout het Würth International Meetings Centre (Wimec). In samenwerking met lokale bedrijven zoals Hendrickx Feesten en kunstgalerij De Laro, ontvangt eventprofessional Geert Ooms bedrijven met een verzorgd totaalpakket. Op dit moment maken ze werk van een bijkomende ontvangstruimte.

Wimec wil met zijn centrale ligging, tussen de luchthavens van Antwerpen en Eindhoven, een internationaal publiek aanspreken. Met vijf zalen, enkele kleine ruimtes en een polyvalente ruimte van 900 m² is de locatie ook geschikt voor grotere producties.

Onlangs was bouwbedrijf vanhout.pro er te gast met 560 aanwezigen. Marc Bernaerts gaf er als directeur van vanhout.pro de fakkel door aan Rob Jansen. “In samenwerking met onze vaste cateraar Hendrickx Feesten was het een avond van jewelste. Alles was tot in de puntjes verzorgd”, vertelt Nancy Blomme van Wimec.

De Lobby

Wimec is volop bezig met de constructie en inrichting van een nieuwe zaal. Gelegen naast hun paradepaardje De Studio, zal De Lobby een bijkomende ontvangstruimte worden van zo’n 200 m². Deze zaal zal tevens apart verhuurd worden.

In samenwerking met kunstgalerij De Laro voorziet Wimec zijn zalen van kunstwerken van zowel lokale als internationale kunstenaars. “De naam Würth is al jaren verbonden aan het kunstmilieu, en dat hebben we ook bij Wimec doorgetrokken”, vertelt Nancy Blomme van Wimec. “Met een gamma aan internationale kunstenaars, waaronder bijvoorbeeld Victor Ramirez, willen we ook internationale gasten hartelijk verwelkomen op onze prachtige locatie.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer