Nieuws Kempen Excellente Onderneming kiest voor vier VIP-busjes van het merk met de ster

Excellente Onderneming kiest voor vier VIP-busjes van het merk met de ster

Excellente Onderneming kiest voor vier VIP-busjes van het merk met de ster

Archivnummer: SSPIP36165Groep De Wolf uit Turnhout, eerder dit jaar bekroond als Excellente Onderneming, investeerde in vier nieuwe VIP-busjes. “Wij kozen voor vier busjes van de V-klasse van Mercedes. Ze zijn speciaal uitgerust met alle mogelijke veiligheidsattributen, zoals een systeem dat kop-staart aanrijdingen moet voorkomen, dodehoekspiegels en een alarmsysteem dat het overschrijden van de witte lijnen die de rijvakken afbakenen aangeeft. Veiligheid is voor Groep De Wolf erg belangrijk, net als voor onze klanten die beroep doen op onze diensten voor personenvervoer”, zegt Wies Verhulst. “Natuurlijk zijn de wagens uitgerust met alle comfort. We kozen bewust opnieuw voor het merk “met de ster”. Het publiek dat wij vervoeren apprecieert de luxe en het comfort en vooral onze Amerikaanse klanten vinden het speciaal als ze worden vervoerd in Mercedeswagens.”

De vier V-klasses zijn goed voor een investering van 150.000 euro. Groep De Wolf koos voor Groep VDH als leverancier.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer