Nieuws Kempen EYE-OPENER wordt DROOM-OPENER tijdens de lockdown

EYE-OPENER wordt DROOM-OPENER tijdens de lockdown

EYE-OPENER wordt DROOM-OPENER tijdens de lockdown

TURNHOUT/BALEN/LOMMEL – Eye-Opener laat weer van zich horen met een nieuw initiatief. Het jonge bedrijf lanceert een wedstrijd die mensen aanzet om te dromen tijdens deze lockdown. Eind november wordt uit de inzendingen één droom getrokken die het bedrijf ook echt zal realiseren.

Eye Opener, het bedrijf van Siemon Ariens en Lars van den Dungen heeft zijn creativiteit al flink in de strijd geworpen dit jaar. Het bedrijf is opgestart om de aankleding te verzorgen bij beurzen, events en dergelijke meer. Als gevolg van de coronacrisis is het zich ook gaan toeleggen op het maken van speeltuigen. Nu lanceert het weer een nieuw initiatief. “We hebben ons laten inspireren door het vroegere tv-programma ‘De Droomfabriek’”, vertelt Siemon Ariens. “Dat roept bij ons een nostalgisch gevoel op en heeft ons aan het denken gezet. Wij willen in deze rare periode opnieuw mensen aanzetten om te dromen. Daarom worden wij tot het einde van de lockdown Droom-Opener.”

Via een online formulier kan iedereen een droom insturen tot 25 november. Daarna wordt uit de inzendingen één winnaar getrokken. Die droom zal Eye-Opener ook echt realiseren. “Wij zijn klaar om gratis één droom in vervulling te brengen, nog voor de kerstperiode”, zegt Siemon Ariens. “We kiezen die willekeurig, dus het gaat er niet om of jouw inzending de beste of origineelste is. Het moet natuurlijk wel iets zijn dat voor ons mogelijk is. Wij gaan bijvoorbeeld geen volledige publieke speeltuin bouwen voor een gemeentebestuur. Maar we willen er ons wel voor smijten en zullen iets tofs neerzetten. Voor deze actie hebben we ook een partnerschap met Hendrickx Feesten. Zo kunnen we er bijvoorbeeld nog een wafelenbak aan koppelen als een kind dat graag zou hebben.”

Daarnaast laat Eye-Opener ook nog 10 geschenkboxen weggeven door Astrid Coppens. In die boxen zit peperkoek en eetbare lijm. “Daarmee kan je zelf een leuk peperkoeken huis in elkaar zetten”, weet Siemon Ariens. “Dat geeft alvast iets leuks voor gezinnen om met de kerstdagen te doen.”

Samen met deze actie lanceert Eye-Opener ook een personage dat het verhaal aan de man brengt. René Poeyé, heet die. “Die naam is eigenlijk gewoon ‘Eye-Opener’ achterstevoren gespeld”, verklapt Siemon Ariens. “Die figuur geeft de mogelijkheid om dit idee op een speelse, dromerige manier over te brengen. Het is onze bedoeling om later nog dingen te doen met dat personage.”

René Poeyé kan je al eens aan het werk zien in deze video. Dromen insturen kan via deze link.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.