Nieuws Kempen Faillissementen

Faillissementen

Faillissementen

Vanfajo, de vennootschap die het café Den Hoek op Markt 21 in Retie uitbaatte, legde de boeken neer. Meester Antje Van Overstraeten en meester Gert Hermans zijn als curatoren aangesteld.

De rechtbank van koophandel sprak het faillissement uit van de eet- en drinkgelegenheid Dekra, Korte Gasthuisstraat 19 in Turnhout. Schuldeisers brachten een dagvaarding uit. Meester Ronny Ceusters treedt op als curator.

SJS Vakwerk, het bedrijf van klinkerwerken en tuinaanleg aan de Zammelseweg 165 in Geel, legde de boeken neer. Meester An Notelteirs is de curator.

Chape- en isolatiewerken L&L, Herenthoutsesteenweg 91 in Bouwel (Grobbendonk), vroeg het faillissement aan. Meester Steven Heylen is als curator aangesteld.

Bakkerij ’t Krentebolleke, Hulsen 102 in Balen, is failliet verklaard. Meester Katty Somers is de curator.

Ben-Sietske, Sterrebos 49 in Noorderwijk (Herentals), ging failliet. De firma zorgde voor het vervoer van pijpleidingen. Meester Kristof Benijts treedt op als curator.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.