Nieuws Kempen Faillissementen grijpen verder om zich heen

Faillissementen grijpen verder om zich heen

Faillissementen grijpen verder om zich heen

De rechtnbank van koophandel in Turnhout heeft tien firma’s failliet verklaard. Daaronder nogal wat ondernemingen uit de bouwsector. Een overzicht:

* Het bouwbedrijf Top Service & Onderhoudsmanagement uit Turnhout is failliet verklaard op vraag van de schuldeisers. Meester Jean De Chaffoy en meester Luc Piessers zijn aangesteld als curatoren.
* Het dakwerkbedrijf A.-P. Alexsandro en Romtom uit Rijkevorsel legde zelf de boeken neer. Meester Tom Van Even is aangesteld als curator.
* Het dakwerkbedrijf Deladak uit Oud-Turnhout werd gedagvaard door het openbaar ministerie en door de rechtbank failliet verklaard. Meester Rudi Van Gompel en meester Tom Robeyns treden aan als curatoren.
* Computerhandel Licopos uit Turnhout werd gedagvaard door de schuldeisers en failliet verklaard. Meester Jdan De Chaffoy en meester Luc Plessers zijn de curatoren.
* International Mobile Spareparts, een groothandel in ijzerwaren uit Rijkevorsel ging failliet op vraag van het openbaar ministerie. Meester Rudi Van Gompel en meester Tom Robeyns treden op als curatoren.
* Bovo Zwembaden uit Herentals werd gedagvaard door zijn schuldeisers en diende de boeken neer te leggen. Meester Kristof Benijts zal het faillissement verder afhandelen.
* Els Jegers stond in voor de verhuur en de leasing van auto’s. Het bedrijf uit Olen werd failliet verklaard. Meester Silvy Sterckx werd als curator aangesteld.
* Vleesverwerking Van Loo uit Hulshout werd gedagvaard en failliet verklaard. Meester Tom Vandecruys en meester Silvy Sterckx zijn aangesteld als curator.
* Sierplaveisel en Kasseienhandel Lommers uit Olmen (Balen) legde zelf de boeken neer en werd failliet verklaard. De afhandeling van het faillissement is toevertrouwd aan meester Jef Van Looy.
* De meubelzaak Stockverkoop uit Meerhout legde de boeken neer en werd failliet verklaard. Meester An Notelteirs treedt aan als curator.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.