Nieuws Kempen Feax vermogensarchitecten hebben redenen om te feesten

Feax vermogensarchitecten hebben redenen om te feesten

Feax vermogensarchitecten hebben redenen om te feesten

feax vermogenarchitectenFeax Vermogensarchitecten vierde afgelopen weekend haar vijfjarig bestaan in het kader van het Art center Hugo Voeten. Het team breidde gestaag uit tot ondertussen vijf vermogensarchitecten die elk verantwoordelijk zijn voor hun eigen klanten doch binnen de filosofie van Feax. Door die uitbreiding verhuist Feax eind oktober naar een nieuwe locatie in Kasterlee.

Feax werd vijf jaar geleden opgericht door Gert Van Dingenen en Kristoff Verbiest die toen allebei actief waren bij een financiële instelling die zich richtte op ondernemers en vrije beroepers. Na een jaar vervoegde ook Raf Vermeiren het team dat in 2013 werd uitgebreid met Christine Ascoop en afgelopen zomer met Carolien Van den bosch.

Met de komst van Carolien Van den bosch werd het huidige kantoor te klein en kocht de organisatie een pand aan de Lichtaartseweg in Kasterlee. De vermoedelijke verhuis zal voor einde oktober zijn.

Feax begeleidt voornamelijk vermogende families bij de opbouw, bescherming en overdracht van hun vermogen. Hiervoor werkt Feax met een innovatieve aanpak die niet langer het beste van één bank naar voren schuift, maar wel het beste van wat de markt te bieden heeft.  Om dit te kunnen waarmaken is Feax niet gebonden aan een bepaalde financiële instelling of maatschappij.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer