Nieuws Kempen Feest voor al de sterren van Kaliber

Feest voor al de sterren van Kaliber

Feest voor al de sterren van Kaliber

Kaliber blikt aan het begin van de zomervakantie samen met haar medewerkers terug op een succesvol jaar. Al jaren organiseert het Herentalse maatwerkbedrijf een frietjesfeest en heeft daar goede redenen voor. Het behaalde in België het felbegeerde EFQM-certificaat. Volgens Kaliber zijn de drie sterren een erkenning voor de excellente wijze waarop de hele organisatie meewerkt aan een betere en duurzame wereld, door hier bewust mee om te gaan in haar dagelijkse werking en in haar beleid.

Voor Kaliber zijn dé sterren waar het écht om draai echter haar medewerkers. Naast het jaarlijkse frietjesfeest zorgde het maatwerkbedrijf dit jaar ook voor een extraatje. Elk van haar medewerkers werd beloond met een smartwatch. Kaliber promoot een gezonde levensstijl waar‘meer bewegen onderdeel van uitmaakt. Het geschenk laat toe meerdere gezondheidsparameters te volgen en elkaar te motiveren om letterlijk te gaan voor ‘de extra mile’.

Het EFQM-model waar Kaliber zich voor inzette om het certificaat te halen, houdt in dat er een cultuur van ‘voortdurend verbeteren’ ontwikkeld werd. Niet enkel bedrijfseconomische maar ook maatschappelijke uitdagingen, met duurzaamheid als een hoeksteen, komen hierbij nadrukkelijk in het vizier. “De ideeën die schuilen achter dit model sluiten nauw aan bij het beeld dat Kaliber heeft over zijn eigen toekomst en groei. EFQM lichtte Kaliber grondig door met de toekenning van het certificaat met 3 sterren tot gevolg. De erkenning is geen eindpunt, maar een aanmoediging om op de ingeslagen weg verder te gaan”, aldus kwaliteitsverantwoordelijke Els Vrancken.

Kaliber is gespecialiseerd in repetitief handwerk van hoge kwaliteit. Met hoofdactiviteiten als het verpakken, personaliseren en conditioneren van producten is Kaliber een betrouwbare logistieke partner van vele ondernemingen in de regio en voor bepaalde nicheactiviteiten zelfs internationaal. Naast deze diensten, ontwikkelt en produceert Kaliber ook eigen producten, waaronder mondmaskers en geschenkboxen.

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer