Nieuws Kempen Feestenbouwers klinken op succes Nocturne van de Kempen

Feestenbouwers klinken op succes Nocturne van de Kempen

Feestenbouwers klinken op succes Nocturne van de Kempen

Dominic De Gruyter (PFL), Stijn Goethals (PlantRent), Kristof Keuppens en Sten Smets (Hendrickx Feesten)

Dominic De Gruyter (PFL), Stijn Goethals (PlantRent), Kristof Keuppens en Sten Smets (Hendrickx Feesten)

Dominic De Gruyter (PFL), Stijn Goethals (PlantRent), Kristof Keuppens en Ken Smets (Hendrickx Feesten) hebben een evaluatie gehouden van de recente Nocturne van de Kempen. En daarbij mocht een glaasje worden gedronken want deze 22ste editie was opnieuw een groot succes met meer dan 500 deelnemende ondernemers.

De drie bedrijven sloegen de handen in mekaar om aan opdrachtgever VKW-Kempen een compleet concept aan te bieden. Het thema dit jaar was ‘Frans theater’. “We zijn hier rond gaan brainstormen en dan vulde het ene idee het andere aan”, zegt gastheer voor de bijeenkomst Kristof Keuppens. “Stijn zei: wij kunnen een ‘cabanneke’ maken. Waarop ik dan zei: wij doen er Frans eten bij en waarbij Dominic dan afkwam met een Parijse straatverlichting. Op basis van onze ideeën maakten we een visuele voorstelling en daarmee stapten we naar het VKW.”

Al vele jaren partner
Audio-visueel bedrijf PFL uit Lille leverde de geluidsversterking en verlichting en zorgde voor de projectie en filmcaptatie. Plantrent stond in voor de algemene decoratie en inrichting en Hendrickx Feesten was de cateraar met dienst. Alle drie zijn ze al vele jaren een vaste partner van de Nocturne van de Kempen. Dominic De Gruyter: “We krijgen dat niet cadeau; we worden voor dit project gebenchmarkt. Maar we zijn zonder meer een winning team en werken ook voor andere projecten met mekaar samen. Hoewel we voor andere projecten dan weer andere partners hebben. We gunnen het licht in elkaars ogen.”

“Voor ons was het de achtste keer dat we toeleverancier waren voor de Nocturne”, aldus Stijn Goethals. “Eerst via PFL en dat klikte goed. De vraag wordt elk jaar groter naar beleving en ook dit jaar konden we weer een goed concept uitwerken. Alles paste als een puzzel in mekaar.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer