Nieuws Kempen Festival van en voor bedrijven lokt zevenduizend bezoekers

Festival van en voor bedrijven lokt zevenduizend bezoekers

Foto's DBA

Festival van en voor bedrijven lokt zevenduizend bezoekers

HULSHOUT – De eerste editie van Vlinvestival in Hulshout is een ware voltreffer geworden die werd gesmaakt door jong en oud. Met een indrukwekkende line-up bood het festival voor elk wat wils. Aangezien de organisatie het bezoekersaantal beperkte tot 7.000 kwam er geen overrompeling, maar heerste er een gezellige drukte op het festivalterrein aan Heide.

Voor de eerste editie van Vlinvestival ging het bedrijf Vlinvesta een partnerschap aan met Marcel Van Dyck Belgium en Keukens Van Lommel. De drie bedrijven wilden op deze manier hun werknemers bedanken voor hun inzet tijdens de coronaperiode. De werknemers mochten met hun familieleden twee dagen komen genieten van het festival, dat daardoor een erg familiaal karakter kreeg.

 

Johan Van Loo is heel trots op zijn eerste Vlinvestival.

“Iedereen hier zo gelukkig te zien lachen, dat geeft mij enorm veel voldoening”, bekent organisator Johan Van Loo, terwijl hij over het festivalterrein kuiert. “De festivals boomen momenteel en daardoor was het een huzarenstukje om dit te realiseren. Het maakt mij dan ook erg blij dat ik iedereen nu zie genieten. We zijn in ons opzet geslaagd, want we wilden onze werknemers een onvergetelijk weekend aanbieden na twee zware jaren.”

Met headliners als Natalia, Metejoor, 2 Fabiola, Sylver, Regi, Camille en Cleymans & Van Geel kon Vlinvestival een indrukwekkende line-up voorleggen. “Met deze affiche hadden we gemakkelijk enkele duizenden festivalgangers kunnen lokken als we nationaal reclame gemaakt hadden”, weet Johan Van Loo. “Dat deden we bewust niet, want we gingen enkel flyeren in Hulshout. Om het festival behapbaar en gezellig te houden hielden we het bezoekersaantal beperkt tot 7.000. In totaal deelden we 5.000 kaarten uit aan onze partners en de werknemers. Voor de mensen uit de omgeving bleven dus nog zowat 2.000 toegangstickets beschikbaar en die gingen allemaal de deur uit.”

 

In de VIP-tent van het Vlinvestival wordt champagne geschonken.

In het uitgebreide VIP-gedeelte genieten Anke Fraters, Tamara Wesseling en Sandy Vets van een glaasje bubbels. “Onze mannen werken samen met Vlinvesta en wij zijn hier om een leuke tijd te beleven. We kunnen elkaar beter leren kennen en ook nieuwe contacten leggen. Dit festival is echt een prima initiatief, want hier in de streek valt er meestal niet veel te beleven. Nu kunnen we twee dagen genieten in een prachtige omgeving. De optredens ”volgen we natuurlijk allemaal, maar Metejoor staat bovenaan ons lijstje”, klinkt het. Terwijl de dames een polonaise inzetten roepen ze nog snel: “We zijn hier voor de sfeer en de gezelligheid!

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.