Nieuws Kempen Fietsen Luc herrijst 7 maanden na brand

Fietsen Luc herrijst 7 maanden na brand

Fietsen Luc herrijst 7 maanden na brand

Zeven maanden na een brand zijn de herstellingswerken door rook- en waterschade bij ‘Fietsen Luc’ afgerond. De Arendonkse fietsenzaak keert terug naar haar gekende stek in de Hovestraat. In de vernieuwde winkel vinden klanten een nog groter assortiment fietsen en accessoires dan voorheen. Ook de mobiele hersteldienst aan huis blijft bestaan.

Een van de blikvangers van de nieuwe winkel is de vergrote mountainbike-hoek met state-of-the-art fietsen en accessoires. Daarnaast werd ook het gamma e-bikes fors uitgebreid en is er voor de allerkleinste fietsers een aparte kinderhoek op maat ingericht. Voor herstellingen is er dan weer een modern atelier, maar klanten kunnen ook nog steeds beroep doen op de unieke fietshersteldienst aan huis die de Arendonkse fietsenzaak sinds deze zomer succesvol aanbiedt.

“We zijn natuurlijk enorm blij dat we na al die maanden kunnen terugkeren naar onze thuis en de brand definitief achter ons kunnen laten. We staan te popelen om onze klanten – coronaproof uiteraard – weer te verwelkomen. Een groot feest zit er momenteel helaas niet in door de coronamaatregelen, maar dat houden onze klanten zeker nog te goed.”

“En we hebben trouwens nog een goede reden om te vieren: Fietsen Luc bestaat dit jaar 20 jaar, goed voor een kristallen jubileum. Dat laten we zeker niet zomaar voorbijgaan!” aldus zaakvoerder Luc Wynants.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.