Nieuws Kempen Fietsen Wildiers koopt Veelo

Fietsen Wildiers koopt Veelo

Fietsen Wildiers koopt Veelo

OUD-TURNHOUT – Fietsen Wildiers heeft de fietsenhandel Veelo overgenomen. “Schaalvergroting is noodzakelijk”, zegt Steve Vansweevelt, die de speciaalzaak in elektrische fietsen samen met Kristien Stobbaerts oprichtte. De zaakvoerders en het personeel blijven aan boord.

Steve Vansweevelt bracht de klanten zopas op de hoogte van de overname. Fietsen Wildiers is een keten met op dit ogenblik al twaalf winkels, waarvan twee (Geel en Lille) in de Kempen.

“De winkel in Oud-Turnhout blijft. Alleen de naam verandert”, vertelt Steve Vansweevelt. “Ook het personeel blijft. Er komt zelfs een medewerker bij.”

De grote veranderingen in de fietsbranche leidden tot de overname. “Veelo was te klein om groot te zijn en te groot om klein te zijn”, legt Steve Vansweevelt het poëtisch uit. “We worden al langer geconfronteerd met leveringsproblemen. Onze branche, waarop ook de automobielscector zijn oog heeft laten vallen, evolueert snel. Dat leidt tot schaalvergroting. Als deel van een keten zijn we beter in staat om onze klanten voort te helpen en kunnen we meer inzetten op fietslease. Voor de klanten verandert dit niets. Integendeel, ze worden er beter van.”

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.