Nieuws Kempen Filmproductiehuis, uitgever van magazines en drankgelegenheid failliet

Filmproductiehuis, uitgever van magazines en drankgelegenheid failliet

Filmproductiehuis, uitgever van magazines en drankgelegenheid failliet

De rechtbank van koophandel in Turnhout sprak drie faillissementen uit.  Zo werd Hans Peeters, Groenen heuvel in Geel gedagvaard door schuldeisers. De man baatte een drankgelegenheid uit. Gert Verreyt  is de cutator.

Aan de Kievitstraat in Mol is de bvba Infinity Belgium failliet. De onderneming tekende voor filmproducties. De zaakvoerders hebben zelf de boeken neergelegd. Er was geen tewerkstelling. Meester Christophe Geukens treedt op als curator.

Op eigen aangifte werd de bvba TV Local failliet verklaard. De onderneming,  gevestigd aan de Groenstraat in Hulshout, verzorgde de uitgifte van tijdschriften en werving van publiciteit.  Er was geen personeel in dienst. Advocate Klaartje Claeys  is curator.

(Marc Peeters)

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer