Nieuws Kempen Fintro steekt kantoor in Herentals in het nieuw

Fintro steekt kantoor in Herentals in het nieuw

Fintro steekt kantoor in Herentals in het nieuw

HERENTALS – Fintro heeft zijn kantoor in Herentals verbouwd. “Ons filiaal heeft zich ontpopt tot een Fintro-flagshipkantoor”, zeggen Bert Verrezen en Bart Spiessens.

De grondige verbouwing van de inkom- en ontvangstruimte kadert in de laatste fase van een forse uitbreiding van het Fintro-kantoor in Herentals. Kantoorverantwoordelijke Bert Verrezen klinkt tevreden: “Onze hele ontvangstzone oogt nu opmerkelijk lichter. Naast een ontvangstbalie met wachtruimte is ze ingericht met een digital corner, een phone corner en een discreet loket. Boven  hebben we plaatsgemaakt voor bijkomende burelen en een webinar-ruimte.”

Flagship van Fintro

Voor deze make-over van de ontvangstruimte heeft Fintro Herentals een beroep gedaan op Planet Interior. Dit interieurarchitectenbureau uit Noorderwijk is vertrouwd met de inrichting van flagshipkantoren in de bankwereld. “De look-and-feel van het nieuwe interieur sluit naadloos aan op de corporate identity van Fintro en op de hedendaagse beleving van bankieren”, vertelt zaakvoerder Jan Baelus. “Voortaan komt de klant van het Herentalse kantoor binnen in één grote open ruimte. Ons ontwerp legt de focus op gepersonaliseerd onthaal en advies, in combinatie met een vooruitstrevende digitale infrastructuur. Nieuw is ook de maximale inkijk aan de buitenzijde van het pand. Passanten in het Hofkwartier kunnen daardoor meteen de unieke sfeer van het interieur opsnuiven.”

Snel

Ontwerp en uitvoering werden in een mum van tijd gerealiseerd. “De werkzaamheden zijn gestart op 12 juni”, licht Bert Verrezen toe. “Drie weken later was het hele project volgens plan afgerond.” De nauwe samenwerking tussen de architect en de aannemers had in belangrijke mate een positieve invloed op het vlotte verloop. “Bovendien voelden wij vanaf het eerste moment een klik met de bouwheer”, vult Jan Baelus aan. “Door onze directe communicatie kon elke beslissing worden genomen in het belang van het project, het budget en de timing. Het vernieuwde Fintro-kantoor in Herentals is een lichtend voorbeeld omdat het de toekomstige uitdagingen van de markt met de juiste inrichting en tools aangaat. Het totaalplaatje sluit als een bus.”

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer