Nieuws Kempen Finvision komt naar regio Herentals

Finvision komt naar regio Herentals

Finvision komt naar regio Herentals

KESSEL/HASSELT – Finvison, financieel adviseur voor bedrijven, opent deze week een nieuw kantoor in Kessel (Nijlen). Het wordt het zesde kantoor voor het bedrijf. Finvision wil zo zijn dekking over Vlaanderen optimaal maken, want de Kempen was tot nu nog een blinde vlek voor Finvision.

Op vrijdag 6 november opent het nieuwe kantoor van Finvision in Kessel. Een openingsfeestje zit er in het huidige coronaklimaat niet in, maar vanaf vrijdag zijn medewerkers van het Kempense kantoor wel online en telefonisch bereikbaar voor vragen over onder meer boekhouding, fiscaliteit, credit management, of controlling.

“Het is in feite een flexwerkplek”, weet Jurgen Jackers van Finvision. “Dat geeft nu al de ruimte om uit te breiden mochten we die behoefte voelen. Nu zullen nog vooral medewerkers vanuit Hasselt het kantoor in Kessel mee beheren. Mocht er behoefte komen aan meer mankracht, gaan we lokaal rekruteren.”

De aansturing gebeurt door Jurgen Jackers, Dirk Blanpain en Hilde Albert, vanuit de kantoren in Hasselt en Borgloon. Deze tak bestaat nu precies 10 jaar. Finvision heeft al 5 kantoren, verspreid over de Vlaamse provincies, met 130 medewerkers. Finvision Hasselt is een aparte entiteit, die 48 mensen telt en een omzet van zo’n 4,8 miljoen euro genereert. De Kempen was tot nu nog een blinde vlek voor het bedrijf. Vanaf vrijdag komt daar verandering in.

“Een logische stap aangezien er hier veel opportuniteiten liggen. We hebben voor de regio Herentals gekozen, omdat dit centraal gelegen is in de Kempen. Zo hopen we het potentieel aan bedrijven in de streek goed te kunnen bereiken en bedienen”, vertelt Maria Van Damme van Finvision. “De dienstverlening zal identiek zijn aan het aanbod dat we in Limburg bieden.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.