Nieuws Kempen Flexpoint investeert half miljoen in eigen personeel

Flexpoint investeert half miljoen in eigen personeel

Flexpoint investeert half miljoen in eigen personeel

FlexpointUitzendkantoor Flexpoint, dat in de Kempen opereert vanuit een kantoor in Herentals, investeert de komende twee jaar een half miljoen euro in de begeleiding van de eigen werknemers. Het krijgt daarvoor ook middelen uit het Europees Sociaal Fonds. “Gelukkige medewerkers zorgen voor gelukkige klanten en dat heeft ontegensprekelijk ook zijn effect op ons bedrijf”, zegt business unit manager Joël Stockmans.

Eric Martens, algemeen directeur en oprichter van Flexpoint België: “Onze mensen, zowel de vaste als tijdelijke medewerkers maken deel uit van onze ‘unique selling proposition’. Eén voor één verdienen zij alle mogelijke vormen van ondersteuning en begeleiding.”

Voor de ontplooiing werd de Flexpoint Academie boven de doopvont gehouden. “Deze middelen zorgen ervoor dat de komende twee jaar intensief wordt ingezet op de versterking van de competenties van onze medewerkers. Daarnaast ontplooien we tal van initiatieven om de identificatie met ons bedrijf en zijn waarden te versterken zodat de betrokkenheid van onze medewerkers en uitzendkrachten nog verder wordt verhoogd”, aldus Eric Martens.

Jobcoach
Joël Stockmans: “Naast de academie hebben wij ook een ervaren Jobcoach aangeworven die onze mensen individueel beter maakt door middel van ‘on-the-job-training’. Dit kunnen zowel competenties van technische als sociale aard zijn. Ten slotte hebben wij ook nog expertise binnengehaald op vlak van employer branding en HR-marketing. Wij geloven heel sterk in dit laatste om de juiste medewerkers in huis te halen onder het motto: boeien en binden.”

Flexpoint telt 250 vaste medewerkers, 2500 huishoudhulpen en 10.000 uitzendkrachten. Het hoofdkwartier van Flexpoint België is gevestigd in Hasselt. In 2014 draaide de groep een omzet van 180 miljoen euro.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Hasselt, Herentals
Hasselt

Motmans en Partners realiseert overname

HR-dienstverlener Motmans & Partners, met kantoren in Herentals, Antwerpen, Hasselt, Diegem, Eindhoven en Lommel, heeft Plug.in Office overgenomen. Het Hasseltse bedrijf… Lees meer

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer