Nieuws Kempen Flor en Louis krijgen er een broertje bij: Gaston. Tot aan de geboorte is er de Gaston Gastro Box.

Flor en Louis krijgen er een broertje bij: Gaston. Tot aan de geboorte is er de Gaston Gastro Box.

Flor en Louis krijgen er een broertje bij: Gaston. Tot aan de geboorte is er de Gaston Gastro Box.

TURNHOUT/BEERSE – De zaakvoerders van Brasserie Flor in Beerse en ontbijt- en lunchzaak Louis in Turnhout openen volgend jaar in Turnhout nog een horecazaak: ‘Gaston’. Als voorsmaakje is er nu al de Gaston Gastro Box.

Iets meer dan een jaar geleden opende in Turnhout ‘de Louis’, een zaak met personeel van Brasserie Flor in Beerse. Piet-Hein van Spaendonck van Brasserie Flor en Steffi Van de Sande van de Louis zetten nu hun traditie voort van Vlaamse jongensnamen en openen binnenkort ‘Gaston’. De brasserie komt in een pand aan parking Lebon, in het centrum van Turnhout.

De nieuwe zaak wordt nu al aangekondigd met de Gaston Gastro Box. “Die bevat hapjes en aperogerechtjes voor twee personen, zowel koud als warm”, vertelt Piet-Hein van Spaendonck. “De warme gerechtjes zijn makkelijk te bereiden door ze een paar minuutjes in de oven op te warmen. En er is ook een dessert voorzien.”

Met de Gaston Gastro Box mikken Flor en Louis niet enkel op particulieren. “Door de coronacrisis zijn heel wat bedrijfsevenementen geannuleerd. Met dit originele take away en delivery aanbod bieden we bedrijven de kans om werknemers, collega’s of klanten een culinaire topavaond te bezorgen.” De Gaston Gastro Box kost 60 euro per twee personen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer