Nieuws Kempen Flor Joosen kondigt afscheid aan als voorzitter Unizo Turnhout

Flor Joosen kondigt afscheid aan als voorzitter Unizo Turnhout

Flor Joosen kondigt afscheid aan als voorzitter Unizo Turnhout

suzy maes, flor joosenFlor Joosen (62 j.) heeft vanmiddag zijn afscheid aangekondigd als voorzitter van de Turnhoutse Unizo-afdeling. Dat gebeurde ter gelegenheid van de voorstelling van een tussentijds rapport over de Werkgroep Vertrouwen, met vertegenwoordigers van Unizo en de stad. Joosen was 20 jaar lokaal voorzitter. Hij wordt opgevolgd door Suzy Maes.

Naast voorzitter van de Turnhoutse afdeling was Flor Joosen tussen 2007 en 2014 ook 7 jaar nationaal Unizo-voorzitter. Hij zetelde 15 jaar in de nationale raad van bestuur van de ondernemersorganisatie.

Fantastische tijd
“Bij de start van de Werkgroep Vertrouwen had ik me geëngageerd om dat af te ronden. Hier heb ik mij aan gehouden”, zegt hij. “Er zijn verschillende redenen om nu de fakkel door te geven: er is de leeftijd, ik zit al te lang op deze stoel en er moet verjonging komen. De tijd is gekomen. Ik treed dan wel af als voorzitter maar hou me beschikbaar. Turnhout is voor mij altijd op de eerste plaats gekomen en ik wil van Turnhout mee een mooie stad blijven maken. Ik heb in die 20 jaar een fantastische periode meegemaakt. Destijds heeft men mij moeten overtuigen om het voorzitterschap te aanvaarden, maar het is een bijzonder rijke periode geweest. Ik wil dat mensen 1 ding blijven onthouden: dat het de ondernemers zijn die zorgen voor welvaart en vervolgens ook welzijn.”

Opvolger Suzy Maes zetelt sinds 2000 in de bestuur van Unizo Turnhout en sinds september vorig jaar in de nationale raad van bestuur. Zij wil de weg die Flor Joosen plaveide, verder bewandelen. “Als Unizo willen we ondernemers versterken en verbinden. Ondernemers kunnen andere ondernemers inspireren en op deze kruisbestuiving wil Unizo Turnhout in de toekomst nog meer inzetten.”

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Geel
Geel

Raf Patat voelt stijging ook

Het afgelopen jaar hebben we opvallend meer aardappelen gegeten. 8% meer, zo blijkt uit een consumentenonderzoek van VLAM. Aardappelen blijven… Lees meer

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer