Nieuws Kempen Focus op duurzaamheid levert Van Genechten Packaging drie prestigieuze prijzen op

Focus op duurzaamheid levert Van Genechten Packaging drie prestigieuze prijzen op

Frederic de Somer, voorzitter van Van Genechten Packaging, neemt de awards in ontvangst.

Focus op duurzaamheid levert Van Genechten Packaging drie prestigieuze prijzen op

TURNHOUT – Van Genechten Packaging heeft vorige week in het Poolse Krakau drie prijzen ontvangen op het Pro Carton/ECMA Annuel Congress. deze awards zijn de meest gerenommeerde prijzen voor de sector van vouwkartonnen verpakkingen in Europa.

Van Genechten Packaging ontving de Sustainability Award voor de verpakking van de Herbal Essences Shampoo/Conditioner van Procter & Gamble. “De vele voordelen van kartonnen verpakkingen zijn vervat in deze oplossing. Er werd zo min mogelijk materiaal gebruikt voor een maximale productzichtbaarheid. Het perfecte duurzame alternatief voor plastic krimpverpakkingen”, schreef de jury.

 

Deze verpakking kreeg de duurzaamheidsprijs.

Een van de vier Platinum Awards ging naar de geschenkverpakkingen van Summer of Joy van Rituals. De jury waardeerde het innovatieve gebruik van warmfoliedruk om het persoonlijke karakter van de geschenkdoos te benadrukken.

De Turnhoutse verpakkingsproducent ontving tenslotte een Gold Award voor de Yu Gin verpakking van Spiritique, een duurzame verpakking die uit één geheel bestaat, waardoor ze makkelijk in elkaar te zetten is.

Een verpakking uit één geheel.

Vouwkartonproducenten worden elk jaar uitgedaagd om hun meest vernieuwende oplossingen aan een jury voor te leggen. “Bij Van Genechten Packaging weten we dat duurzaamheid steeds essentiëler wordt voor consumenten”, zegt ceo professor dr. Frank Ohle. “Bij de samenwerking met onze klanten moeten we dus ideeën bedenken die zowel de nieuwsgierigheid van de consument prikkelen als een positieve invloed hebben op de planeet.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.