Nieuws Kempen Foodtruckster opent Jazzy’s Diner in Amerikaanse stijl

Foodtruckster opent Jazzy’s Diner in Amerikaanse stijl

Foodtruckster opent Jazzy’s Diner in Amerikaanse stijl

RAVELS/ARENDONK – Na een jaar met haar foodtruck Simply Delicious vond Tamara Aerts uit Arendonk dat het tijd werd voor een volgende stap. Dat is een American Diner in Ravels geworden. De openingsavond is al helemaal volzet.

Jazzy’s Diner, genoemd naar Tamara’s dochter Jazzlynn, is gevestigd in het pand waar eerder cafés ’t Panneke en Route 66 zaten. Het interieur is de voorbije weken grondig onder handen genomen. “Ik wou een concept dat je niet op elke straathoek vindt”, legt Tamara uit. “De dichtstbijzijnde American diners zijn in Rozendaal en Lanaken. Ik hoop dus volk van heinde en verre te trekken.”

Tamara werkte tien jaar als filiaalleidster voor supermarktketen Lidl. Het voorbije jaar bakte ze hamburgers op markten en feesten in haar foodtruck Simply Delicious. “Die gaan we herdopen in Jazzy’s Diner on the Road. Er begonnen terug boekingen te komen, maar ik vrees dat die nu opnieuw zullen wegvallen.”

De komende maanden zal Tamara haar handen toch vol hebben aan Jazzy’s Diner. “Ik ga zeven dagen op zeven open zodat ik de openingsuren kan afstemmen op de klanten. Donderdag 30 juli, de openingsavond, is alvast volledig volzet. Er zijn 52 plaatsen, helemaal coronaproof dankzij de schotten die tussen de banken hangen. De mensen zaten hier echt op te wachten. De berichtjes met de vraag of ik toch wel open ging, waren een extra motivatie.”

Op de menukaart van Jazzy’s Diner staan naast hamburgers en steaks ook Mexicaanse, Vlaamse en vegetarische gerechten. Tamara heeft een deeltijdse medewerker in dienst en werkt verder met jobstudenten en flexi-jobbers

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Beerse
Beerse

DCA Technics breidt uit

DCA uit Beerse breidt haar afdeling DCA Technics uit met een subafdeling elektriciteitswerken. Hiermee ontwikkelt het bouwbedrijf deze gespecialiseerde afdeling… Lees meer