Nieuws Kempen Forse personeelsuitbreiding voor Geelse bouwfirma

Forse personeelsuitbreiding voor Geelse bouwfirma

Forse personeelsuitbreiding voor Geelse bouwfirma

Bouwonderneming Neyens uit Geel wil zijn personeelsbestand op korte termijn fors uitbreiden. Via sociale media lanceerde zaakvoerder Glen Neyens de opvallende vacature voor een volledige ploeg werkgasten. Het bedrijf begint in april aan de bouw van negen appartementen aan Elsum in Geel, en om het bedrijf genoeg zuurstof te geven, zijn extra handen welkom.

Personeelstekort in bouw

In 2013 startte Glen als zelfstandig metser, en realiseerde enkele huizen per jaar. Het bedrijf groeide gestaag tot in 2018. Sinds twee jaar staan er meer en meer appartementsgebouwen op de planning. Er werken nu 8  arbeiders bij Bouwonderneming Neyens, maar er zijn veel meer handen nodig. “Personeel vinden is heel moeilijk. De taal is vaak een probleem, en dat is net essentieel voor een vlotte communicatie op de werf. We zoeken in eerste instantie een ploegbaas met 4 mensen. Uiteraard zoeken we nog meer volk, en mogen gemotiveerde krachten zich altijd melden.”

Bouwonderneming Neyens bouwt zo’n 8 projecten per jaar in regio Geel, waarvan de helft appartementen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.