Nieuws Kempen Gala Prijs Ondernemen 2016 volledig uitverkocht

Gala Prijs Ondernemen 2016 volledig uitverkocht

Gala Prijs Ondernemen 2016 volledig uitverkocht

PRIJS ONDERNEMENNog niet ingeschreven voor de uitreiking van de Prijs Ondernemen 2016 op vrijdag 10 juni? Dan is het helaas te laat. Organisator Voka – KvK Kempen mag het bordje ‘Uitverkocht’ ophangen. Met 520 aanwezigen zijn alle stoelen en tafels bezet. Voor het eerst wordt uitgeweken naar een externe locatie, namelijk Alta Ripa in Oud-Turnhout.

Het is dit jaar de 30ste keer dat Voka-Kempen de prijs toekent. “We wilden het evenement naar een hoger niveau tillen”, zegt communicatiemanager Kevin Hendrickx. “Daarvoor wijken we uit naar een externe locatie. Vroeger trokken we voor het academische gedeelte naar de grote zaal en vorig jaar naar de centrale hal bij Thomas More. Na afloop moest iedereen verhuizen voor het walking dinner. Nu maken we er meer een gala-avond van. De aanwezigen volgen de show vanaf hun tafel en krijgen tussendoor dranken en gerechten geserveerd. Vergelijk het met de uitreiking van de Gouden Schoen met dit verschil dat we als dresscode ‘casual chic’ hanteren.”

Jarige bedrijven
Inhoudelijk verandert er weinig: de jarige bedrijven worden op het podium geroepen, de 5 LON-winnaars ontvangen hun award en aansluitend wordt de Prijs Ondernemen uitgereikt. Ook is er een Publieksprijs en daarvoor kan nog altijd worden gestemd.

Om de kwaliteit te bewaken en het voor iedereen comfortabel te houden, werd de limiet op 520 deelnemers vastgelegd. En die is nu bereikt. “Het is de eerste keer dat we de inschrijvingen voor het jaardiner voortijdig moeten afsluiten. Voor Réveillon gebeurde dat al vaker”, aldus nog Kevin Hendrickx.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Hoogstraten
Hoogstraten

Zero emissie tijdens het zware werk

Gebroeders Geens, het familiebedrijf achter Knikmops en Rollmops, stelt nu ook een elektrische kniklader voor. De zoektocht naar een geëlektrificeerde… Lees meer

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer