Nieuws Kempen Gallery Van Kan vergroot zijn podium

Gallery Van Kan vergroot zijn podium

Gallery Van Kan vergroot zijn podium

RANST – Twee jaar nadat Broechemnaar Ludwig Van Kan zijn galerij opende met kunstfoto’s, volgt nu de nationale doorbraak. Voor het eerst neemt de ondernemer deel aan een grote professionele beurs, waar hij het werk van talentvolle Belgische fotografen onder de aandacht brengt.

Ludwig Van Kan begon zijn studies fotografie in de jaren ’80 op 17-jarige leeftijd. Hij werkte in de fotozaak van zijn ouders, later kwam hij in de sales terecht als vertegenwoordiger. Op 46-jarige leeftijd besliste hij om zijn twee talenten, fotografie en sales, samen te brengen in Gallery Van Kan.

De galerij toont kunstfoto’s van jong talent, afgewerkt in hoge kwaliteit. Zo biedt Van Kan een platform aan waarmee Belgische fotografen zich kunnen uiten in de artistieke wereld. Als tweede stap heeft de galerijhouder overal in Vlaanderen pop-up’s georganiseerd waardoor tal van kunstfoto’s de weg naar de muren van huiskamers, hotels en kantoren hebben gevonden.

Nu neemt de zaak verdere uitbreiding. Voor het eerst wordt Van Kan standhouder op een grote professionele beurs met allure. Meer bepaald op de Gentleman’s Fair in Waregem Expo zal hij van 8 tot 11 november zijn nieuwste aanwinsten aan het grote publiek presenteren. “Een mooie sprong voorwaarts voor ons bedrijf, waardoor we nog meer mensen kunnen bereiken en het concept van kunstfotografie op maat van het interieur, op grote schaal kunnen introduceren”, aldus Van Kan.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.