Nieuws Kempen Garage Barto steunt Krawatencross met nieuwe promowagen

Garage Barto steunt Krawatencross met nieuwe promowagen

Garage Barto steunt Krawatencross met nieuwe promowagen

TURNHOUT/LILLE/HOOGSTRATEN – De organisatie van de jaarlijkse Krawatencross op de Lilse Bergen is volop bezig met de voorbereidingen van de volgende editie. Organisator Jef Van den Broeck kan daarvoor alvast een nieuwe promowagen inschakelen. De nieuwe Opel Grandland X werd voorzien door garage Barto uit Turnhout.

Wielerclub De Moedige Supporters uit Lille organiseert al jaren de befaamde Krawatencross. De volgende editie vindt plaats op 8 februari 2020 en de organisatie is dan ook volop bezig met de voorbereidingen. Voorzitter Jef Van den Broeck mocht vorige week de sleutels van hun nieuwe promowagen in ontvangst nemen. Daarvoor werkten ze samen met garage Barto uit Turnhout.

Al 25 verzorgt familiebedrijf Barto de verkoop van nieuwe en tweedehandswagens in de Noorderkempen. De Opelverdeler heeft garages in Turnhout en Hoogstraten. Joris Bartholomeeusen, verkoopsadviseur bij Barto, overhandigde de sleutels van de nieuwe Opel Grandland X aan de wielerclub.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.