Nieuws Kempen Gebroeders Geens is laatste genomineerde voor Prijs Ondernemen 2016

Gebroeders Geens is laatste genomineerde voor Prijs Ondernemen 2016

Gebroeders Geens is laatste genomineerde voor Prijs Ondernemen 2016

Gebroeders Geens en familieGebroeders Geens NV uit Hoogstraten is de winnaar van de LON-award Voka Kempen Noord en komt zo in aanmerking voor de Prijs Ondernemen 2016. Voorzitter Guy Martens maakte dat bekend tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie.

“Gebroeders Geens heeft een ijzersterke reputatie opgebouwd met de ontwikkeling en productie van allerlei machines en metaalconstructies op maat voor de land- en tuinbouw, de industrie en andere sectoren”, zegt Martens. “Het bedrijf beschikt over alle vereiste technische kennis en een hypermodern machinepark om de meest uiteenlopende wensen van de klant te realiseren. Die klanten vinden ze tegenwoordig ook meer en meer in het buitenland. Gebroeders Geens NV is daarnaast een bedrijf met een stevige basis, dat klaar is voor de toekomst.”

Complete verrassing
“We zijn zeer vereerd om de LON-award voor Voka Kempen Noord in ontvangst te mogen nemen”, vertellen zaakvoerders Frans en Marcel Geens. “De prijs was voor ons een complete verrassing, wat het dubbel zo leuk maakt. Voor ons is het vooral een hele eer dat onze collega-ondernemers ons deze award gegeven hebben. We zijn dan ook vast van plan om hen niet teleur te stellen en we gaan er alles aan doen om goed voor de dag te komen tijdens de jurering voor de Prijs Ondernemen 2016.”

In juni weten we wie de Groep Peeters-Govers opvolgt als winnaar van de Prijs Ondernemen van Voka-Kempen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Hoogstraten
Hoogstraten

Zero emissie tijdens het zware werk

Gebroeders Geens, het familiebedrijf achter Knikmops en Rollmops, stelt nu ook een elektrische kniklader voor. De zoektocht naar een geëlektrificeerde… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer