Nieuws Kempen Gebroeders Meynen samen met KW Van Bladel

Gebroeders Meynen samen met KW Van Bladel

Gebroeders Meynen samen met KW Van Bladel

RAVELS/MOL – KW Van Bladel uit Ravels, voluit K.eukens-W.ooninrichting Van Bladel, heeft een akkoord met gebroeders Meynen uit Mol om voortaan de handelsactiviteiten van Meynen over te nemen. Ook Meynen installeert keukens en interieur.

“We zijn verheugd om ons levenswerk te kunnen verderzetten met het enthousiaste team van K.W.”, vertellen Paul en Kris Meynen. “De stijl van beide bedrijven is gelijk: een ontwerp op maat leveren en de klant zoveel mogelijk kopzorgen besparen, door een verbouwingsproject van afbraakwerk tot schilderwerk aan te bieden.”

Ruime regio

De fusie tussen beide bedrijven laat K.W. Van Bladel toe om nu klanten te bedienen in de hele Kempen. Dat beaamt ook algemeen directeur Dirk Van Bladel: ”Onze sterke groei van de laatste jaren bevestigt de ingeslagen weg. Ons cliënteel bevindt zich weliswaar grotendeels boven de E34. De kernregio’s van Van Bladel en Meynen sluiten dan ook perfect op mekaar aan om samen de Antwerpse Kempen geheel af te dekken.”

Alle ondersteunende diensten zoals productie, werkvoorbereiding, plaatsing en boekhouding worden gecentraliseerd in Ravels, zodat de gebroeders zich vol kunnen concentreren op wat ze het liefst doen: ontwerpen uitwerken voor woningen. De showroom in Mol wordt begin oktober vernieuwd, zodat ze past in de nieuwe huisstijl en wordt omgedoopt tot K.W. Meynen.

Groep

Tot de K.W. Groep behoren ook K.W. in Willebroek, Schevenels Project Interieurs en Jean-Paul Doms in Heusden-Zolder. De geconsolideerde omzet overschreed vorig boekjaar de kaap van 15 miljoen euro. De K.W. groep werkt met een 100-tal medewerkers en een 50-tal vaste onderaannemers. Om de groei verder te ondersteunen, verwacht de groep het komende jaar nog minstens 10 extra medewerkers in dienst te nemen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Geel
Geel

Top 25 voor Glow uit Geel

Ellen Leysen van Glow ontving een Sugar Achievement Award van Royx Pro. Hiermee behoort het Geelse schoonheidssalon tot de 25 beste… Lees meer