Nieuws Kempen Geels Tuinfestival Yellowtime droomt weer luidop

Geels Tuinfestival Yellowtime droomt weer luidop

Foto: Hans Claesen

Geels Tuinfestival Yellowtime droomt weer luidop

In Geel is Yellowtime een bekend intiem tuinfestival voor liefhebbers van jazz- en bluesmuziek. De tiende editie van 2020 kwam er vorig zomer niet, maar dit jaar durft organisator Greet Mannaerts terug hopen op een uitgestelde editie. In haar parktuin ontvangt ze muziekliefhebbers die komen genieten van jazz- en bluesmuziek, in samenwerking met verschillende lokale ondernemers uit Geel en omstreken.

“Heel voorzichtig durven we te hopen dat ’t dit jaar zal lukken, een festival zonder social distancing”, zegt organisator Greet Mannaerts, “We houden onze ‘fingers crossed’. In ieder geval, alles staat in de startblokken.”

Het programma blijft hetzelfde als vorig jaar voorzien was. “De muzikanten hebben de stilte samen met ons uitgezeten. Ze zijn zo opgewonden als wij in het vooruitzicht van een dubbel zo mooie tiende uitgave van dit evenement.”

“We mogen, denk ik toch, hopen dat we het intieme Yellowtime-tuinfestival, kunnen aankondigen als een vaste waarde voor echte muziekliefhebbers. Het eerste weekend van september staat bij velen als jaarlijks weerkerend hoogtepunt in de agenda. In 2020 hadden we geen tiende editie. Het had ons jubileum moeten zijn. Hoe stil was het toen! Maar we hopen die stilte dit jaar met veel passie te verbreken”, klinkt het bij Greet.

Het tweedaagse tuinfestival – op zaterdag en zondag – zal op zondagnamiddag een podium geven aan de studenten van de Geelse muziekacademie, op het Sultan-podium. “Het eerbetoon aan de inspirerende, charismatische voorzitter van Yellowtime, onze Sultan, die we helaas voor eeuwig moeten missen.  Hij zal nu meer dan ooit aanwezig zijn in en rond en boven het festival”, besluit Greet.

 

Reageer op dit bericht

Reacties

Chris V. 2021-05-26 11:29:48

Hoi Greet, wij duimen mee dat het lukt ! En een duimpje extra voor mooi weer ;-)

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer