Nieuws Kempen Geelse lunchbar Living biedt platform voor creatief talent

Geelse lunchbar Living biedt platform voor creatief talent

Geelse lunchbar Living biedt platform voor creatief talent

livingBegin mei is het precies een jaar geleden dat Bieke Lemmens haar lunchbar Living op de markt in Geel opende. Ze doorliep dat eerste jaar op een eigenzinnige manier. Niet alleen kiest ze voor huisgemaakt en biologisch, maar ze werkt ook samen met verschillende lokale partners. Bovendien biedt ze een platform aan creatief talent uit de Kempen.

“Eten en geluk om te delen, dat is waarvoor Living staat. Wij willen gelukkige en inspirerende momenten creëren en dat zowel op het bord als rond de tafel”, vertelt Bieke Lemmens. “Om de versheid van de producten te garanderen, werken we bij Living volgens het principe op=op.”

Lokale producten
Tegelijk werkt Living samen met verschillende lokale partners. “Onze groenten, kruiden en bloemen komen rechtstreeks van het Geelse veld van zelfoogstboerderij De Plantentrekker in Stelen en zijn volgens de biologische principes geteeld. Ons spek komt van de Wolkenhoeve in Ten Aard en de geitenkaas van boer Polle in Kasterlee”, gaat Bieke Lemmens verder. In alles wat Living doet, heeft het oog voor het ecologische aspect.

Living bood al die tijd een platform voor creatief talent uit de Kempen en dat op verschillende gebieden. “Het interieur van de zaak kwam tot stand in samenwerking met andere creatieve ontwerpers uit de regio. Op donderdagavond organiseren we workshops rond voeding en creativiteit: de Living Labs en daarnaast hebben we ook een hoekje ingericht waar mensen hun handgemaakte producten kunnen voorstellen. Deze producten, alsook de kunstwerken aan de muur worden te koop aangeboden en om de drie maanden vervangen door nieuwe werkjes. Creatief talent mag ons altijd contacteren.”

Zondag 8 mei viert Living het 1-jarige bestaan met allerlei activiteiten.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer