Nieuws Kempen Geelse ontwikkelaar brengt hotelapp op markt

Geelse ontwikkelaar brengt hotelapp op markt

Geelse ontwikkelaar brengt hotelapp op markt


Cucumber app hotelCucumber Apps (Geel) heeft een mobiele applicatie ontwikkeld voor hotels en B&B’s, genaamd ‘HotelHistory’.  Deze ‘HotelHistory’ applicatie maakt het de hoteliers mogelijk om reviews en suggesties van hun klanten binnen te krijgen en daarmee dagdagelijks aan de slag te gaan om hun hotel en bijhorende diensten te verbeteren.

Jan Hermans, zelf ook eigenaar van B&B ’t Witte Huis in Ten Aard, licht toe. „HotelHistory heeft twee luiken, één luik voor de gasten van het hotel of de B&B, en één luik voor de hotelier zelf. Het eerste luik geeft de gast de mogelijkheid om op een iPad die zich in het hotel of de B&B bevindt, reviews van andere gasten in een presentatiemodus interactief te bekijken. Daarnaast kan hij ook zelf een review geven over zijn verblijf, zijn verblijf raten, suggesties nalaten voor de hotelier, en daarenboven ook het hotel of de B&B aanbevelen. In het tweede luik kan de hotelier de gedetailleerde reviews bekijken, grafieken bekijken, gegevens opvragen en een rapportering opmaken.”

Cucumber Apps is sinds een half jaar actief in de ontwikkeling van mobiele apps. „We werken momenteel aan een applicatie voor een industriële wasserij en er staan nog andere projecten op til.”

Jan Hermans heeft een aantal jaren ervaring als businessanalyst en zet deze expertise handig in. „Heel wat bedrijven willen een mobiele applicatie, maar weten niet wat die moet bevatten. Daar komt mijn vroegere ervaring van pas. Ik begeleidde in het verleden heel wat complexe softwareprojecten en vertrek voor de ontwikkeling van apps vanuit de businessanalyse van bedrijven. Op die manier ontwikkelt mijn team een applicatie die de knowhow van het bedrijf vertaalt naar een handige of leuke app.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Antwerpen, Herentals
Antwerpen

Intracto neemt Antwerpse iValue over

HERENTALS/ANTWERPEN – De overnametocht van IT-bedrijf Intracto is nog niet voorbij. De Herentalse groep heeft deze week in Antwerpen iValue… Lees meer

Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio