Nieuws Kempen Geelse tafel ‘Angelo M’ wint German Design Award

Geelse tafel ‘Angelo M’ wint German Design Award

Geelse tafel ‘Angelo M’ wint German Design Award

GEEL – Angelo M, het tafelontwerp van de Geelse interieurarchitect Leo Aerts valt opnieuw in de prijzen.

Na een Good Design Award in Chicago (december 2018) en een AZ award in Toronto (juni 2019) wordt Angelo M dit maal dichter bij huis bekroond met een German Design Award in Frankfurt. Onder het merk Alinea Design Objects zijn de creaties van Leo Aerts al talloze keren gelauwerd voor uitgepuurd, tijdloos en functioneel design.

De German Design Awards zijn een jaarlijks eerbetoon aan innoverende projecten en producten die een belangrijke bijdrage leveren aan de Duitse en internationale design scene. Met een verscheidenheid aan categorieën tracht de award alle aspecten van de creatieve markt te benadrukken, architectuur, visuele communicatie tot productdesign. De prijzen worden begin februari uitgereikt in Frankfurt.

Angelo M is geselecteerd binnen de categorie ‘Excellent Product Design – Furniture’. Het statement van de jury was duidelijk: “voet en blad van deze indrukwekkende tafel uit natuursteen vormen een optisch geheel. Een tijdloos elegante tafel als deze past harmonieus in een verscheidenheid aan woningen met een exclusieve sfeer.”

Angelo M wordt begin januari internationaal gepresenteerd worden op IMM in Keulen (Internationale Möbelmesse) aan specialisten uit de Europese designwereld.

Het Geelse bedrijf Alinea van Leo Aerts maakt naast meubels ook designjuwelen, vazen en andere objecten. Oprichter Leo Aerts is vooral bekend als interieurarchitect en ontwerper van eigentijdse woningen, winkels, kantoren en overheidsopdrachten.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.