Nieuws Kempen Geen happy end voor Max Follies

Geen happy end voor Max Follies

Sammy Van den Bergh en Laila Verlooy (foto: Bart Van den Langenbergh)

Geen happy end voor Max Follies

LICHTAART – U kon het ook lezen in het overzicht van de faillissementen van deze week: de ondernemingsrechtbank in Turnhout heeft Samla comm.v. failliet verklaard. Dat is de vennootschap die de bekende swingersclub Max Follies in Lichtaart (Kasterlee) uitbaatte. De uitbaters legden zelf de boeken neer. Ze hadden de swingersclub pas een dik jaar geleden overgenomen.

In september vierden Sammy Van den Bergh (40) en Laila Verlooy (43) nog hun eerste verjaardag als uitbaters van Max Follies. Ze kondigden toen zelfs verbouwingen aan begin 2020 om de parenclub in een nieuw kleedje te steken. Maar zover komt het dus niet. “Na vele slapeloze nachten hebben wij een drastische beslissing genomen over Max Follies”, meldt het koppel op de website van de club. “Na veel overleg met de partners die mee zouden werken aan de verbouwing is beslist het project niet te laten doorgaan.”

Wegblijven

Volgens de uitbaters zijn de wegenwerken aan de baan tussen Lichtaart en Poederlee een van de belangrijkste factoren die het faillissement hebben veroorzaakt. Daardoor moesten klanten omrijden, waardoor ze de weg naar de club niet vonden of het gewoon voor bekeken hielden. “Jammer genoeg kunnen we heel veel organiseren, maar als het publiek niet wil komen, houdt het op een bepaald moment op”, communiceren de uitbaters nog op hun website.”Wij hadden het ook graag anders gezien want Max Follies lag ons echt na aan het hart.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Mol
Mol

Cosy in de Corbiestraat

Vanaf begin mei tot en met eind oktober tovert het Molse gemeentebestuur de verkeersvrije Corbiestraat om tot Cosy Corbie. In… Lees meer

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.