Foto: La Vie en Yo

Geen nieuwe pop-up winkel maar wel eerste editie Ladies Days voor La Vie en Yo

OLEN – La Vie en Yo zal dit jaar geen pop-up winkel uitbaten. Omdat Yo Vannuffelen en Jana Seyen geen geschikt leegstaand pand vonden, gooien moeder en dochter het over een andere boeg. Op zondag 2 april organiseren ze een eerste editie van hun Ladies Days.

Vier jaar geleden startten Yo Vannuffelen en Jana Seyen een webshop en dat was de start van een succesverhaal. Het duurde niet lang of de twee waren met hun artikelen een vaste verschijning in de woonkamer van talrijke gastvrouwen. Op 7 maart 2020 openden ze een pop-up winkel in thuisbasis Olen maar die moest al na enkele dagen verplicht de deuren sluiten omwille van de lockdown. Een jaar later realiseerden moeder en dochter wel hun droom met een pop-up winkel in Noorderwijk. Dit jaar vonden Yo Vannuffelen en Jana Seyen geen leegstaand pand om te openen en dus gooien ze het nu over een andere boeg.

“Een verhuurder vinden die zijn pand voor korte duur wil verhuren, wordt steeds moeilijker”, luidt het. “Daarom besloten we om het heft in eigen handen te nemen en zelf een Ladies Day te organiseren. We houden ervan om mensen ook fysiek te kunnen ontvangen. Dat de webshop zo goed draait, is enorm leuk, maar voor ons gaat er niets boven ook persoonlijk advies kunnen geven aan onze klanten.”

Moeder en dochter lieten daarom een deeltje van hun woning in Olen-Centrum ombouwen tot een showroom. Ze starten kleinschalig omdat de eerst willen ontdekken of dit nieuwe concept aanslaat, maar Yo en Jana beloven er een leuke winkelervaring van te maken met een persoonlijke aanpak en gepast advies.

Tijdens de Ladies Days gaat de webshop even offline want de dames willen zich volledig op het fysieke gebeuren kunnen focussen. “We zorgen voor een exclusieve collectie die vooraf online nog niet te vinden zal zijn. De collectie is voor iedereen draagbaar, van jong tot oud, van maatje XS tot XXL. “Rustig de nieuwe collectie passen en tijdig kunnen pauzeren met een hapje en een drankje, dat is pas echt genieten op een zondag”, zegt Jana.