Nieuws Kempen Geert Verachtert nieuwe directeur bij Groep Van Roey

Geert Verachtert nieuwe directeur bij Groep Van Roey

Geert Verachtert nieuwe directeur bij Groep Van Roey

Geert_VerachtertGroep Van Roey uit Rijkevorsel heeft sinds vandaag Geert Verachtert aan boord als nieuwe directeur strategie en business development. Hij volgt Jos Aerts op, die recent 65 werd en als bestuurder-directeur instond voor het bepalen van de strategie van Groep Van Roey en het aansturen van de commerciële directieleden van de verschillende bedrijven. Aerts blijft zijn kennis en ervaring nog minstens een jaar ter beschikking stellen van de groep.

Geert Verachtert begon zijn carrière in de retailsector bij Carpetland (het huidige Carpetright), waarna hij bij Philips gedurende 13 jaar een succesvolle carrière uitbouwde. Hij was achtereenvolgens inkoopmanager, verantwoordelijke voor de marktontwikkeling van LED-verlichting, marketingdirecteur en uiteindelijk CEO voor Philips België.

“Ik heb altijd graag voor Philips gewerkt”, aldus Geert Verachtert. “De lange-termijnvisie, de bedrijfscultuur en de innovatieve producten en diensten stonden me aan. Na 13 jaar was het echter tijd voor een nieuw hoofdstuk in mijn carrière. Ik wil me nog meer toeleggen op het bepalen van de duurzame groeistrategie van een bedrijf dat ondernemerschap en kwaliteit hoog in het vaandel draagt.” Waarom Groep Van Roey? “Als kind was ik al gefascineerd door torenkranen en bouwwerven”, vertelt hij. “Bovendien is het imago van Groep Van Roey als pionier in de bouwwereld me als Kempenzoon niet onbekend. Ook al verschilt het product dat we in de markt zetten, bij groep van Roey vind ik dezelfde dynamiek terug om koploper te blijven in de sector.

Eddy Cox, gedelegeerd bestuurder Groep Van Roey is alvast tevreden met de keuze van Geert: “Wij zijn ervan overtuigd dat de ervaring en de persoonlijkheid van Geert ermee voor zullen zorgen dat we het commercieel succes van Groep Van Roey kunnen bestendigen.”

Groep Van Roey bestaat uit 8 bedrijven: Van Roey, Algemene Bouw Maes, vanhout.pro, Van Roey Vastgoed, Staalbeton, Sportoase, Nys-Driesen en Architon.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer