Nieuws Kempen Gemeente helpt beginnende zelfstandigen met starterspakket

Gemeente helpt beginnende zelfstandigen met starterspakket

Gemeentehuis Kalmthout — © evdw

Gemeente helpt beginnende zelfstandigen met starterspakket

Kalmthout biedt ‘Het Starterspakket’ aan. Dat is een compleet pakket voor de startende zelfstandige ondernemer, zowel in hoofd- als bijberoep.

De bedoeling is om enerzijds startende ondernemers zo veel mogelijk te ondersteunen, anderzijds om als gemeente inzicht te krijgen in de plannen van lokale ondernemers. ( )

Het Starterspakket biedt een kant-en-klaar pakket aan waarin ondernemers zowel juridisch correcte documenten, tools, formaliteiten, sjablonen en handleidingen vinden om aan de slag te gaan. Naast die meer dan vijftig digitale items bevat Het Starterspakket een 360-gradendienstenaanbod om de startende ondernemer van top tot teen te ondersteunen. In het pakket wordt overigens sterk de nadruk gelegd op marketing, verkoop en klantenbinding.

Het volledige pakket wordt aangeboden aan 99 euro. Dat bedrag wordt door de gemeente betaald als de startende ondernemer aan enkele voorwaarden voldoet. Zo moet bijvoorbeeld de maatschappelijke zetel van de zaak in Kalmthout gevestigd zijn. Daarnaast mag de zelfstandige maximaal 1 jaar actief zijn. Om te bepalen of de ondernemer in aanmerking komt, wordt die uitgenodigd voor een gesprek. Zowel zelfstandigen in hoofd- als bijberoep kunnen zich aanmelden via an.loos@kalmthout.be en 03.376.49.80

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.