Nieuws Kempen Gemeente Mol zoekt initiatieven die lokale economie promoten

Gemeente Mol zoekt initiatieven die lokale economie promoten

Het gemeentebestuur steunt initiatieven die de lokale economie stimuleren. — © rr

Gemeente Mol zoekt initiatieven die lokale economie promoten

Het gemeentebestuur van Mol is op zoek naar nieuwe initiatieven en frisse ideeën die de lokale economie promoten. Wie een interessant plan heeft, kan tot 15 februari een subsidieaanvraag indienen via het digitaal loket op www.ondernemeninmol.be.

Het Molse gemeentebestuur streeft naar een ondernemersvriendelijk klimaat en een attractief handelscentrum. Daarbij mikt zij op een win-win-situatie op het vlak van werkgelegenheid, toerisme en aantrekkelijkheid. Naast het nemen van eigen initiatieven, wil het gemeentebestuur ook nieuwe initiatieven stimuleren.

Private initiatieven of projecten krijgen dankzij de subsidie tot 75 procent van de kosten terugbetaald, met een maximum van 5.000 euro per initiatief. De ingediende initiatieven moeten sterk verband houden met een imagoverbetering, promotie of bevordering van de Molse lokale economie. Uiteraard gelden er enkele voorwaarden. Zo moet de activiteit in Mol plaatsvinden en mag het geen uitgesproken commercieel karakter hebben. Het subsidiereglement is te vinden op www.ondernemeninmol.be.

Tot 15 februari kan je bij het gemeentebestuur een subsidie aanvragen voor een initiatief dat de lokale economie promoot of bevordert. Een aanvraag indienen doe je schriftelijk bij de dienst lokale economie of via het digitaal loket op www.ondernemeninmol.be.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.