Nieuws Kempen Gemeente Ravels steunt lokale ondernemers met ‘Tegoedje’

Gemeente Ravels steunt lokale ondernemers met ‘Tegoedje’

Gemeente Ravels steunt lokale ondernemers met ‘Tegoedje’

Het ‘Ravels-tegoedje’ is in het leven geroepen om de lokale economie te stimuleren van zodra de coronamaatregelen dit toestaan. Gemeentebestuur Ravels wil zwaar getroffen lokale ondernemers hiermee een hart onder de riem steken. Elke deelnemende zaak krijgt van de gemeente 100 euro. Hiermee kunnen handelaars cadeaubonnen onder deelnemende klanten uitdelen.

“Afhankelijk van de deelnemende zaak, maken klanten kans op een waardebon van 10,00 EUR of 20,00 EUR, te spenderen in die zaak”, zegt Patricia Meulemans van gemeente Ravels. “We wilden onze ondernemers opnieuw steunen, en vooral de sectoren die gesloten moesten zijn. En zo hebben we Ravels Tegoedje in het leven geroepen. Een maand of 2 geleden hebben we een oproep gelanceerd onder onze handelaars.”

De deelnemende handelszaken krijgen 100 euro subsidie van de gemeente. Handelszaken mogen zelf kiezen of ze bons van 10 of van 20 euro uitdelen. “Als ze meedoen, moeten ze een box in de winkel zetten. Iedereen die iets komt consumeren, kan een briefje in de bus steken. Wij halen na 2 maanden de bus op.”

Gemeente Ravels zet ook extra in op lokaal ondernemerschap. Sinds vorige week is een nieuwe ambtenaar verantwoordelijk voor lokale economie.

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Geel
Geel

Raf Patat voelt stijging ook

Het afgelopen jaar hebben we opvallend meer aardappelen gegeten. 8% meer, zo blijkt uit een consumentenonderzoek van VLAM. Aardappelen blijven… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer