Nieuws Kempen Gemeente zoekt nieuwe uitbater voor cafetaria Tielenhei

Gemeente zoekt nieuwe uitbater voor cafetaria Tielenhei

De huidige uitbaters van de cafetaria van sporthal Tielenhei in Tielen stoppen ermee eind juni. — © Bart Van den Langenbergh

Gemeente zoekt nieuwe uitbater voor cafetaria Tielenhei

Het lokaal bestuur van Kasterlee is op zoek naar een nieuwe uitbater voor de cafetaria van sporthal Tielenhei in Tielen. Kandidaten kunnen zich inschrijven tot half maart.  

De cafetaria bevindt zich op de eerste verdieping van sporthal Tielenhei in de Prijstraat in Tielen. “Supporters en sportievelingen zakken na het sporten graag af naar de cafetaria. Hier worden tussen pot en pint meermaals matchen opnieuw gespeeld”, luidt het bij de gemeente Kasterlee. De cafetaria heeft een uitzicht over de hele sporthal en er is ook een apart zaaltje voor vergaderingen en feestjes.

Maar de gemeente moet op zoek naar een nieuwe uitbater voor de cafetaria. “De huidige uitbaters stoppen ermee op 30 juni 2022 en willen genieten van een welverdiend pensioen. Daarom willen we een nieuwe concessiehouder aanstellen”, zegt Walter Van Baelen (CD&V), schepen van Sport in Kasterlee. Het gaat om een concessie voor een periode van tien jaar, met de mogelijkheid om te verlengen met maximaal vijf jaar.

De gemeente zoekt een uitbater met de nodige horecakriebels, een visie over de werking van een cafetaria in een sporthal en met interesse voor sportbeleving. Kandidaten kunnen zich inschrijven tot en met 15 maart 2022.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.