Nieuws Kempen Genomineerden bekend voor Willen Winnen Award 2015

Genomineerden bekend voor Willen Winnen Award 2015

Genomineerden bekend voor Willen Winnen Award 2015

De winnaars van vorig jaar.

De winnaars van vorig jaar.

Op dinsdag 17 november kennen we de opvolger van LMJ Construct als laureaat van de Willen Winnen Award. Dat is een jaarlijkse onderscheiding van Jong Voka Kempen en Grant Thornton aan een jong bedrijf met een opmerkelijk verhaal en een inspirerende ambitie. De genomineerden dit jaar zijn Pythagoras uit Turnhout, HTM Betonwerken uit Balen en Hillewaere Verzekeringen uit Oud-Turnhout.

De bekendmaking vindt plaats in het kader van de Dag van de Groeier. Gastlocatie zijn de Galaxy Studios in Mol. De aanwezigen worden getrakteerd op een aantal boeiende cases met als rode draad innovatie en creativiteit, en een keynote door Gratienne Sioncke, de vrouwelijke onderneemster van het jaar. De apotheose vormt de uitreiking van de Willen Winnen Award, gevolgd door een panelgesprek.

Drie genomineerden
De eerste genomineerde is Pythagoras, dat zich richt op het leveren van CAD & GIS-software. Het bedrijf is een gevestigde waarde in de wereld van de landmeters en beschikt over een gedegen productkennis. Op dit ogenblik kijkt het bedrijf ook over de grenzen en wil het internationale markten veroveren.

HTM Betonwerken specialiseert zich in het maken van ter plaatse gestorte betonkelders, zwembaden, funderingen, keerwanden en andere betonwerken. De zaakvoerder is een no-nonsense ondernemer met veel aandacht voor planning en organisatie.

Hillewaere Verzekeringen ten slotte richt zich tot een aantal nichemarkten. Het bedrijf slaagt erin om innovatief te zijn in een traditionele sector door te kiezen voor een doelgerichte aanpak.

Hier vind je het volledige programma van de Dag van de Groeier.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer