Nieuws Kempen Gentse Marlon versterkt Intracto Group

Gentse Marlon versterkt Intracto Group

Gentse Marlon versterkt Intracto Group

Intracto Group met hoofdzetel in Herentals verwelkomt de meer dan 30 digitale experts van Marlon. Het Gentse agency heeft naam en faam op het vlak van design en development van apps, webshops en websites.

 

Met de komst van het Gentse Marlon benadrukt Intracto Group dat het continu bouwt aan een geïntegreerd full-service bureau.

In de voorbije 17 jaar kende Marlon een continue groei, waarmee het zich ontwikkelde van louter development, naar strategische digitale partner op het vlak van bedrijfsprocessen, design en technologie. Klanten van Marlon zijn onder andere Toyota, Daikin, Sibelga, Bostoen en Dockx Rental.

“Deze overname is voor ons van groot belang. Marlon heeft een sterk en uniek team en bovendien vormen ze en perfecte aanvulling op onze kwaliteiten die we specifiek in Gent al hadden. Wat de vraag van de klant ook is, ook in Gent hebben we alles in huis qua strategie, creatie, content, marketing en technologie, om bedrijven te helpen groeien en hun resultaten te maximaliseren”, zegt Pieter Janssens, ceo van de Intracto Group.

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Beerse, Mol
Beerse

Badweelde vult blinde vlek in

Badweelde uit Beerse opende een nieuwe vestiging in Mol. De Kempische zwembad- en outdoorspecialist vult hiermee een regio in waar… Lees meer