Nieuws Kempen GR technics levert 200ste cameramast aan Securitas

GR technics levert 200ste cameramast aan Securitas

GR technics levert 200ste cameramast aan Securitas

Caroline Van den Berghe (GR technics) met Michelangelo Iannino van Securitas.

Caroline Van den Berghe (GR technics) met Michelangelo Iannino van Securitas.

GR technics uit Beerse, fabrikant van licht- en cameramasten, hybride systemen en energietoepassingen, heeft de 200ste StaLiCo cameramast geproduceerd voor bewakingsbedrijf Securitas. Door de terreurdreiging ziet GR technics de vraag naar mobiele camera’s toenemen, zowel in binnen- als buitenland.

“De vraag naar cameramasten is groot”, bevestigt Caroline Van den Berghe, office manager bij GR technics. “Door de terreurdreigingen kunnen beveiligingsbedrijven niet voldoende agenten inzetten om aan de vraag te voldoen en kiezen daardoor om extra mobiele cameramasten bij te plaatsen.” “Bijvoorbeeld voor de wielerwedstrijd E3-prijs in Harelbeke heeft Securitas extra camera’s geleverd”, vult zaakvoerder Gunter Roefs aan. “In januari en februari kregen we extra veel offerteaanvragen binnen en die worden nu concreet gemaakt.”

Veel toepassingen
Securitas plaatst zijn Mobilec@ms o.a. op bouwwerven, industrie, havens en evenementen om de bewaking te garanderen. Met deze hoogtechnologisch cameramast kan het bedrijf de volledige bewaakte zone monitoren en bewaken vanop afstand. Hun eigen meldkamer zorgt voor directe interventies wanneer verdachte handelingen worden opgemerkt. Op 3 jaar tijd investeerde Securitas in 200 StaLiCo cameramasten.

GR technics bouwt al 10 jaar masten op maat en vraag van de klant en is actief in 7 landen. Jaarlijks verlaten zo’n 450 masten het bedrijf. Er werken 8 mensen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer