Nieuws Kempen GR Technics opent nieuw gebouw met event rond duurzaam ondernemen

GR Technics opent nieuw gebouw met event rond duurzaam ondernemen

GR Technics opent nieuw gebouw met event rond duurzaam ondernemen

GR Technics heeft in Beerse een gloednieuw bedrijfsgebouw gerealiseerd. Dankzij deze investering kan de productie van milieuvriendelijke en duurzame systemen verdriedubbeld worden. Om die mijlpaal te vieren organiseert zaakvoerder Gunter Roefs op 23 september 2021 de zakelijke opening van het nieuwe pand. Hij koppelt er ineens een event aan voor medeondernemers, om te praten en te debatteren over duurzaam ondernemen.

 

GR Technics produceert, verhuurt en verkoopt oplossingen voor (tijdelijke) verlichting en camerabewaking. Op donderdag 23 september 2021 opent GR Technics de deuren van het nieuwe bedrijfsgebouw, met een oppervlakte van 10.000m² in Beerse. Tegelijk viert het bedrijf haar 15-jarig bestaan. In het gebouw zal de productie van hun eigen gemerkte STALICO licht -en cameramasten aanzienlijk verhoogd worden. “Dan doen we door de doordachte inrichting van het gebouw. We behalen hiermee bijzonder veel efficiëntiewinst”, zegt zaakvoerder Gunter Roefs. “Doorheen de jaren hebben we een gezonde éénrichtingsflow gegenereerd die nu in onze nieuwe bedrijfshal volledig tot zijn recht komt. De materialen komen langs de ene deur binnen, en langs de andere kant gaan de afgewerkte producten buiten. Alles is toegankelijk zodat de werknemers vlot en efficiënt kunnen werken.”

Voor de onderneming betekent een hogere productie echter geen hoger verbruik. Het bedrijf zet in op duurzaam ondernemen en richt zich op ecologische producten. “Al onze producten zijn robuust en ingenieus simplistisch. We zorgen voor duurzame materialen zodat de producten een lange levensduur behouden.” Die duurzaamheid uit zich ook in het feit dat het systemen in de markt zet die zelf ook bijdragen aan een beter milieu. “Vorig jaar tekende we bij VOKA in op het charter Duurzaam Ondernemen. Zo worden we als bedrijf nog verder gepusht en begeleid om op alle vlakken zo duurzaam mogelijk te werken.” meldt Gunter Roefs. “Denk daarbij aan de accupacks die sterk meewerken aan de reductie van CO2. Zo is er GR T00echnics’ nieuwe power-pack, evenals ingenieuze en hybride off-grid systemen. In combinatie met mobiele zonnepanelen kunnen die stroomverbruik tot 80% reduceren en zorgen voor de maximale CO2-reductie op de tijdelijke stroomvraag.”

Dit alles wordt getoond op de zakelijke opening van het nieuwe gebouw aan de hand van een bedrijfsfilm en een expositieruimte. Daar worden alle mobiele toepassingen gepresenteerd zodat bezoekers die kunnen ervaren. Daarnaast zullen ook partners van GR Technics hun producten en materialen aan het publiek tonen in de expositieruimte.

Verder staat er een dynamisch panel op de planning dat gemodereerd zal worden door Ruben Van Gucht. Met ‘Duurzame ondernemers van bij ons’ praten alle verschillende partners over hoe zij duurzaam ondernemen zien en uitvoeren. Daarna kunnen ondernemers weer netwerken onder het genot van een drankje en live muziek. Vooraf inschrijven voor het event is noodzakelijk.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer