Nieuws Kempen Gratis infosessie ‘Groeiacademie – 1 pagina strategie’

Gratis infosessie ‘Groeiacademie – 1 pagina strategie’

Gratis infosessie ‘Groeiacademie – 1 pagina strategie’

1-pagina-strategieVoka-Kempen organiseert op 18 juni samen met Vic Wouters en Guy Vercauteren, auteurs van het boek ‘De 1 pagina strategie’, een gratis kennismakingssessie voor de Groeiacademie, die in het najaar van start gaat. De auteurs laten proeven van het 1 pagina-concept om tot een kernachtige bedrijfsstrategie te komen en stellen ook het 10-stappentraject voor om een concreet strategieplan te kunnen opstellen.

De 1 pagina strategie is een eenvoudig en soepel strategieconcept, ontwikkeld op maat van en met de hulp van tientallen Kempense kmo-ondernemers. Een concept dat zich beperkt tot wat nodig en voldoende is in een kmo-omgeving. Een concept dat bestaat uit een beknopt en overzichtelijk strategieplan op één A4-pagina en uit een 10-stappen strategie ontwikkelingstraject.

Tijdens de gratis infosessie op donderdag 18 juni (18.30-20.30 uur) lichten de auteurs het concept van de 1 pagina strategie verder toe en geven ze praktische tips en advies mee om aan de slag te kunnen gaan met je eigen strategieplan.

Hier vind je meer informatie.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Hoogstraten
Hoogstraten

Zero emissie tijdens het zware werk

Gebroeders Geens, het familiebedrijf achter Knikmops en Rollmops, stelt nu ook een elektrische kniklader voor. De zoektocht naar een geëlektrificeerde… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer